Oblicz bez użycia tablic, przedstaw w postaci iloczynu
Rygal: Oblicz bez użycia tablic (chodzi o stałe np sin30*=1/2)
cos(−25*)sin65*+sin155*cos65*
Przedstaw w postaci iloczynu:
1+2cosx
Rozwiąż równania:
a) tx2x=1/3 w przeciale (0, 3/2 \pi )
b) sinx−cosx=1
Rozwiąż nierówność:
sin2> 1/2
Jak bym mógł prosić z jakimiś mini objaśnieniami bo tego naprawdę niezbyt, rozumiem.
10 gru 21:51
10 gru 21:55
Rygal: Oj, no, przepraszam, poprstu robiłem jeszcz 4 inne zadania i a z 1. Dziękuję za pomoc
10 gru 22:26