Rozłoz wielomian na czynniki
Juban: x2+4xy+2y2
15 paź 20:29
Eta:
x2 +4xy +2y2=x2 +4xy + 4y2 − 2y2 = ( x +2y)2 − 2y2=
= ( x+2y −√2 y)( x +2y +√2 y)= [x +(2−√2)y]*[x +(2+√2)y]
15 paź 22:29
Bogdan:
Już było tu
22724
15 paź 22:38
Eta:
Nie wiedziałam
15 paź 22:43
Bogdan:
Ja też nie zauważyłem drugiego takiego samego postu Jubana, bo wstawiłbym w jednym
z nich link do drugiego.
15 paź 22:50
Eta:
15 paź 22:53
Eta:
Zaczyna się


!
Kolego , jak nie masz co robić z czasem?
to....... idź lepić "bałwana" , w sam raz zajęcie dla Ciebie

!
Jak mózg Ci się przewietrzy to "pustka " zostanie i dasz nam wreszcie spokój

Zgłosiłam to już gdzie trzeba .... pamiętaj

Jesteś namierzony

.. poniesiesz surową karę ( to nie żarty

)
Radzę Ci jeszcze trochę pobluźnić ... szybciej Cię znajdziemy!
Wyżywaj się jeszcze chociaż przez kilka minut ... bo tyle czasu nam wystarczy!
Proszę nie odchodź .... plisss ... bądź tu jeszcze troszeczkę !
15 paź 23:00
15 paź 23:06
Eta:
Dawaj jeszcze parę wpisów ! cwaniaku!
Już i tak jesteś namierzony

Poniesiesz taką karę ,że zapomnisz na długo jak wygląda komputer

!
15 paź 23:14