Zbiory. Oś liczbowa.
Ann: Zaznacz na osi liczbowej zbiory A i B, a następnie wyznacz zbiory A i B, a następnie wyznacz
zbiory A (suma) B, A (iloczyn) B jeżeli A = ( −nieskończoność, 5), B= <−4,7>
8 gru 20:11
Ann: Pomocy~!
8 gru 20:13
8 gru 20:16
Ann:

A ∪ B = (−
∞, 7>
A ∩ B = (5, 4>
Czy tak będzie dobrze?
8 gru 20:42
krystek: A∩B żle
8 gru 20:54
Ann: A ∩ B = <−4, 5)
8 gru 20:56
5-latek: dobry wieczor
krystek

Mam pomocnika na kolanach ktory chce tez strasznie pisac i wali w klawiature
8 gru 20:59