matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Karo:
log
2
( log20 + log 5) = ?
8 gru 15:05
5-latek:
=1
8 gru 15:09
Aga1.:
log
2
(log20+log5)=log
2
(log(20*5))=log
2
(log
10
100)=log
2
2=
8 gru 15:10
Karo:
wielkie dziękuję!
8 gru 15:13
5-latek:
To w nagrode zapoaznaj sie z tym
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
8 gru 15:18