matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Wiola:
zbiorem wartosci funkcji f(x)=−2(x+3)(x−4) jest jaki przedział?
8 gru 14:04
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1959.html
8 gru 14:05
Radek:
postać kanoniczna i policz q ZW=(−
∞
,q>
8 gru 14:05
Aga1.:
Z postaci iloczynowej też można wyliczyć q.
x
1
+x
2
p=
2
q=f(p)
8 gru 15:31