matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie:
Estrella:
rozwiaz rownanie: 4
3x
−7*4
x
+6=0
8 gru 01:10
Estrella:
pomozecie, bo wogole nwm jak sie do tego zabrac
8 gru 01:11
5-latek:
moze zacznij tak 4
x
3−74
x
+6=0 to 4
x
=t i t>0 t
3
−7t+6=0 i dzialsj dalej
8 gru 01:29
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/226591.html
ale tu juz mialas pokazane jak masz liczyc
8 gru 01:31