Dla podanych przedziałów A i B znajdz A∪B, A∩B, A\B, B\A:
Roubi: a) A=<−3;2),B=(−1;3>;
b) A=<2;4>, B =(−3;1);
c) A=(−2;1), B=<1;3>;
d) A=(−1;5>, B={−1}
6 gru 10:20
6 gru 10:29
Roubi: Jestem bardzo słaby w matematyce (mam słaby słuch)
6 gru 10:48
wredulus_pospolitus:
a co ma słuch do umiejętności czytania

w linku masz teorię ... masz także przykładowe zadania wraz z rozwiązaniem i tłumaczeniem
'chcij' się nauczyć −−− a nie czekasz na gotowca
6 gru 10:49
Roubi: Nie dosłyszę co na lekcjach nauczyciel mówi.
6 gru 10:52
wredulus_pospolitus:
No to teraz czytaj to co jest w linku przeze mnie podanym
A w którym rzędzie siedzisz

Nosisz aparat słuchowy
6 gru 10:53
Roubi: W czwartym rzędzie muszę siedzieć,przede mną też same orły siedzą.Aparatu nie noszę bo nie mam
6 gru 11:00
wredulus_pospolitus:
To nie musisz w czwartym −−− mówisz nauczycielce, że nie słyszysz to usiądziesz 'wraz z orłami'
Szukasz wymówki na siłę ... jakbyś chciał to byś siedział w pierwszej ławce i 'orły' by Ci
mogły naskoczyć.
Ale Ty wolisz siedzieć z tyłu 'z kumplami' i gadać 'o dupie Maryni'
6 gru 11:05