Oblicz działania na logarytmach
3*x=1: 1. 5−1+2log54
2. 36log65−14
3. 27log32−13
4. 32+log34
5. 25−13log227
4 gru 21:32
3*x=1: Proszę kogoś o pomoc
4 gru 21:36
krystek: 5−1*5log542=5−1*16
4 gru 21:37
4 gru 21:37
4 gru 21:38
3*x=1: ale tam nie ma jak to zrobić
4 gru 21:42
krystek: Zobacz strone podana przez etam
4 gru 21:43
3*x=1: dobrA ZROBIŁEM PIERWSZE
4 gru 21:46
krystek: masz 21:57
licz nastepne poprawię
4 gru 21:47
3*x=1: nie mogę zrobić 2
4 gru 22:02
krystek: 36=62 i dalej rozpisuj
4 gru 22:02
3*x=1: to też wiem
4 gru 22:05
3*x=1: 25√66 tak ma wyjsc
4 gru 22:07
krystek: 6log6(25)*6−1/2=
4 gru 22:08
3*x=1: 25−(1/6)1/2
4 gru 22:11
3*x=1: razy a nie −
4 gru 22:11
krystek: ok
4 gru 22:13
3*x=1: dobra wyliczyłem
4 gru 22:15