matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz A u B , A n B, A\B, jeżeli
aga:
A = {−2;0;2;4} B = {0;1;2;3;4} A = (−
∞
;4> B = (2;5) A = <−1;3> B = N – zbiór liczb naturalnych
2 gru 23:56
aga:
proszę o pomoc
2 gru 23:59
Radek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
2 gru 23:59