prosze o pomoc
ania: zatrzymalam sie w jednym miejscu zadania i nie wiem co dalej...
| | 6 | |
= log5 6 + 2 * log5 |
| = |
| | 5 | |
28 lis 12:44
daras: =log56+2(log56−log55)=
28 lis 13:11
28 lis 13:12
ania: | | 6 | | 36 | | 6 | | 36 | |
= log5 6 + log5 ( |
| )2 = log5 6 + log5 |
| = log5 ( |
| * |
| ) = |
| | 5 | | 25 | | 1 | | 25 | |
28 lis 13:31
john2: Taki wynik powinien wystarczyć.
28 lis 14:09
john2: A jak nie, to pozostaje kalkulator.
28 lis 14:09
Bizon:
| | 6 | |
log56+2*log5 |
| =log56+2(log56−log55)=3log56−2 |
| | 5 | |
28 lis 14:14