uprościć wyrażenie.
Sonia: √11−4√7−√29−4√7=
12 paź 20:40
Bogdan:
Wczoraj tu
22345 miałaś wytłumaczone szukanie rozwiązań.
12 paź 20:43
Sonia: tak ale ja to rozumiem potrzebna mi jest tylko druga część tego zadania
12 paź 21:04
Sonia: pomoże ktoś szczególnie z drugim członem zadania?
12 paź 21:09
Sonia: proszę...
12 paź 21:17
yeti:
no, dobrze

...podpowiadam:
11 −4
√7= ( 2 −
√7)
2
29 −4
√7= ( 1 −2
√7)
2
12 paź 21:41
Sonia: tak dzięki ale wcześniej napisałam do znajomego i podpowiedział, ale dzięki
12 paź 21:55
yeti:
Czy chociaż tak samo , podpowiedział?
12 paź 22:23
Sonia: dokładnie tak samo
12 paź 23:06