matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bardzo proszę o pomoc
martaa:
proszę pomóc mi rozwiącać równania:
6x+1
= −3
5x−4
1
5
3
+
=
x
x+3
x
2
+3x
3x−4
2x+7
=
6x+1
4x−1
26 lis 13:32
irena_1:
https://matematykaszkolna.pl/forum/224375.html
Po co dublujesz zadania?
26 lis 13:40