Oblicz
Greq: 11+√2+1√2+√3+1√3+√4
PRZY CZYM √3 i √4 w mianowniku, jakiś bug nie pozwala mi zrobic pierwiastek + pierwiastek
24 lis 22:46
Eta:
| 1 | | 1 | | 1 | |
| + |
| + |
| tak ? |
| 1+√2 | | √2+√3 | | √3+√4 | |
24 lis 22:48
Greq: tak
24 lis 22:51
Eta:
| 1 | | 1 | | 1 | |
| = √2−1 , |
| = √3−√2 , |
| = √4−√3 |
| 1+√2 | | √2+√3 | | √3+√4 | |
i działaj ............
24 lis 22:51
Greq: zrobione tylko skąd to się bierze?
24 lis 22:54
5-latek: A umiesz usuwac niewymiernosc z mianownika ?
| | 1 | |
Jesli tak to ja usun z |
| |
| | 1+√2 | |
24 lis 22:57
24 lis 22:58
Greq: o boże dzięki, umiem umiem ale nie widziałem tego
24 lis 23:01
5-latek: = dalej licz
24 lis 23:02
Greq: tak wgl. to jaki wy rocznik jesteście

?

tak z ciekawości bo ja matura za 3 latka dopiero
24 lis 23:04
Piotr 10: Hehe dopiero? Szybko Ci zleci

. Też tak mówiłem, a patrz już 3 klasa i studniówka
24 lis 23:06
5-latek: ja matura w 1978 roku

a
Eta jeszcze jest mloda wiec nie wiem
24 lis 23:07
Greq: nauczyciel czy co
24 lis 23:14
5-latek: Alez nie. Tez sie ucze tutaj
24 lis 23:17
Eta:
Dzięki za komplement

"Eta młoda"

( 1 LO)
24 lis 23:21
5-latek: Doszly mnie takie sluchy ze
Eta pisala mature albo 2 lata temu albo w tym roku
24 lis 23:22
Greq: dobra ja lece do łoża bo jutro na 8:00 pierwsza matma

. a moja nauczycielka prof. KOSIARSKA
nie lubi spóźnialskich... dzięki, jutro trzeba logarytmy przyswoić
24 lis 23:25
bezendu:
5−latek Eta piszę za dwa lata maturę
24 lis 23:27
Eta:
Powodzenia
24 lis 23:28