matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
karliik:
A=(2,1) B=(−2,−3) znajdz wzor funkcji liniowej przechodzącej rpzez pkt. po podstawieniu do wzoru mam 1=2a+b −3=−2a+b i moje pytanie co dalej jak to się oblicza prosze o pomoc
24 lis 10:55
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1223.html
tak to sie oblicza
24 lis 11:00