matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
logarytm:
log8 − log5 + log10 − 3log2
22 lis 21:52
daras:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
22 lis 22:03
5-latek:
=log8−log5+log10−log8=−log5+log10=log10−log5=1−0,69897= policz
22 lis 23:16
Eta:
8*10
...... = log
= log2
5*2
3
22 lis 23:20
5-latek:
i
22 lis 23:22
Eta:
22 lis 23:23