matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc pline
jaa:
jak obliczyć 8
−
2/3
21 lis 19:44
john2:
Chodzi o 8
−2/3
?
1
1
8
−2/3
=
=
= ..
8
2/3
3
√
8
2
21 lis 19:49
john2:
Zachęcam również do zapoznania się z tymi wzorami
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
21 lis 19:49