matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciąg arytmatyczny
Asiulax7:
Zapisz drugi, trzeci i czwarty wyraz ciągu arytmetycznego, w którym: A) a
1
=7, r= −3 B) a
5
=11, r=2 C) a
7
= −4, r=0 D) a
5
=13, a
6
=6
11 paź 16:00
Bogdan:
264
11 paź 16:16