matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Basia1994:
4
1
razy w (ułamku jedna czwarta)
5
razy 4
8
=
18 lis 15:28
daras:
1
4
1
(
)
5
4
8
= 4*4
−5
*4
8
=4
4
=256
4
18 lis 15:52
daras:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
18 lis 15:52