potegi
ala: 1)liczba 365*21610/340 jest rowna
2)liczba 33*55 jest rowna
17 lis 19:36
ala: da ktos jakas wskazowke?
17 lis 19:53
17 lis 19:54
ala: nic to mi nie dało
17 lis 19:57
ala: pomocyyy
17 lis 20:04
Hajtowy: 2) 3125 * 9 = ...
17 lis 20:08
ala: odpowiedz jest 25*153
17 lis 20:10
Eta:
| | 610*630 | | 640 | | 6 | |
1) |
| = |
| = ( |
| )40= 240 |
| | 340 | | 340 | | 3 | |
17 lis 20:10
Eta:
1/ 33*53*52 = (3*5)3*25= 25*153
17 lis 20:11
ala: a do pierwszego odpowiedz to240
17 lis 20:12
ala: dziekuje Eta a to pierwsze zadanie
17 lis 20:12
ala: niejasny jest ten pierwszy zapis skad tam 630
17 lis 20:16
Eta:
216= 63 to 21610= (63)10= 63*10= 630
17 lis 20:17