wyznacz zbiory aub anb a/b b/a dla a= (-5,3) b=(-7,4)
olkaa:
15 lis 11:51
olkaa: pomoze ktos.?
15 lis 11:51
Aga1.: Zaproponuj swoje rozwiązanie.
15 lis 12:19
15 lis 12:20
Izak ;)): czyli:
AuB= (−7,4)
AnB=(−5,3)
A/B=ZBIÓR PUSTY
B/A=(−7,−5) u (3,4)
o to chodzi.
15 lis 12:36
ICSP: Wszystkie poza B\A dobrze
15 lis 12:40
Izak ;)): ok dzieki; ) tak mysalam... tylko nie wiem co z tym...
15 lis 12:42
john2: Zauważ, że zbiór A nie zabierze zbiorowi B liczb −5 oraz 3.
15 lis 12:45
Izak ;)): B/A= (−7,−5> U <3,4) Tak.? nie ogarniamm..
15 lis 12:50
john2: Tak, tylko uważaj na zapis "B/A" (zamiast "B\A"). Ktoś się może do tego przywalić.
15 lis 12:53
Izak ;)): tak tak wiem, mam tak

i dzieki bardzo za pomoc ; )
15 lis 12:55