matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kto mi pomoże w obliczeniach?
Sznycel:
√2 * √5 * √10 = ? 2 * √3 + 3 + 3√3 = ? √0,04 = ? √3 * √12 = ? √18 − (2√2) (do potęgi 2) + √3 * 4 = ?
4 lis 16:35
john2:
korzystaj ze wzorów
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
√
3
*
√
12
=
√
3*12
=
√
36
=
4 lis 16:40
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
tu masz wszystko co potrzebne do obliczen Moze chociaz zacznij sam
4 lis 16:42