matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz odległość prostych równoległych danych równaniami:
gimnazjum dla geniusza lol:
2x+y−1=0 i 2x+y+3=0
3 lis 14:33
daras:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
3 lis 19:55
Eta:
|−1−3|
d=
= ..........
√
2
2
+1
2
3 lis 20:47