matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
iza:
wyznacz liczbę rozwiązań równania w zaleznosci od parametru a 1 +4x = 6a − x 3x − 1 = a + 2 − ax 2x − a = ax + 1 a
2
x − 2 = 4x + a
1 lis 22:02
Radek:
Nie spamuj
https://matematykaszkolna.pl/forum/218951.html
1 lis 22:03