matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
aaw:
n
3/4
=n
−3/4
=n
4/3
n
3/2
czy to jest dobrze?
31 paź 20:58
krystek:
3
3
−
= ?
4
2
31 paź 21:00
aaw:
−3
czyli jest dobrze?
4
31 paź 21:06
5-latek:
1
n
−3/4
=
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
patrz 3 wzor od gory
n
3/4
31 paź 21:07
5-latek:
Dobry wieczor
Krystek
pozdrawiam . Troche mnie nie bylo na forum bo pomagalem corce w remoncie mieszkania .
31 paź 21:10