matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
sss:
między liczbami x=(∜125)
6
i y=(5√5)
3
zachodzi zależność: a) x
1
/2=y b) y
3
=x c) x=y d) x−5y=0
28 paź 20:40
huker:
odpowiedz C
28 paź 20:45
huker:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
28 paź 20:46