matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
określ liczbe rozwiazan rownania w zaleznosci od parametru m, gdy: a)m^2x+1=x+m
maturzysta:
określ liczbe rozwiazan rownania w zaleznosci od parametru m, gdy: a)m
2
x+1=x+m b)m
2
x=m(x+2)−2
27 paź 16:31
Kaja:
https://matematykaszkolna.pl/forum/218053.html
27 paź 16:32