matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wiedząc że...
Kamil95:
Wiedząc że log
2
3=a oraz log
5
2=b oblicz log
6
5.
24 paź 18:45
Rafał28:
log
2
5
log
6
5=
log
2
6
log
a
b = (log
b
a)
−1
6 = 2*3 Wzory:
218
24 paź 18:53