matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Kaska:
Wykaz ze :
3
√
20+
√
392
+
3
√
20−
√
392
= 4 Prosze o pomoc
24 paź 13:12
Kaska:
24 paź 13:15
Kaska:
?
24 paź 13:44
Vax:
20+
√
392
= (2+
√
2
)
3
20−
√
392
= (2−
√
2
)
3
24 paź 15:38
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/forum/216261.html
24 paź 15:42