matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Stereometria, Pilne
Marcin L:
Wysokość czworościanu foremnego ma długość 6
√
3
cm. Oblicz jego objętość i pole powierzchni całkowitej.
23 paź 21:52
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/989.html
23 paź 22:15
Eta:
a=.... ? dokończ V=..... , P
c
=..... masz wzory w linku, który podałam ..
23 paź 22:21