matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Monika:
1. 2sin
2
x + sin x − 1=0 2. sin
2
x − 3cos x −3=0 3. tg x + ctg x =2 4. cos x = −1 5. ctg x = −
√
3
6. (cos x − sin x)
2
+ tg x = 2sin
2
x
23 paź 19:33
Lorak:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1578.html
23 paź 19:39