matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a to???
pomocy:
3
√
5
2
=
23 paź 10:57
Antek:
=3*
√
25
=3*5= policz
23 paź 10:59
pomocy:
przepraszam miało być (3
√
5
)
2
23 paź 11:00
Antek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
Zobacz na 4 wzor od konca . masz tam chyba nawet taki sam przyklad rozwiazany
23 paź 11:37
talaa:
9*5=45
23 paź 12:19