Dane są miejsca zerowe funkcji kwadratowej oraz współczynnik a....
kjk: Dane są miejsca zerowe funkcji kwadratowej oraz współczynnik a. Podaj wzór ten funkcji w
postaci iloczynowej, jeśli
x1 = −2 x2 = 0 a = −3
20 paź 20:53
Bogdan:
Aż trudno uwierzyć, że ktoś prosi o pomoc w takiej sprawie.
Podaj kjk wzór postaci iloczynowej.
20 paź 20:55
kjk: jak mam podać wzór jak on nie jest w poleceniu, musze go wyznaczyć z danych co mam i nie wiem
jak...
20 paź 20:57
Bogdan:
A jeśli nie chciało Ci się zajrzeć do podręcznika lub tu obok do działu
funkcja kwadratowa, to podaję link
69
20 paź 20:58
20 paź 20:58