Dane są zbiory : A=(-7,12), B=<-7,12>. Wyznacz zbiory A\B, B\A.
Linaa: Dane są zbiory : A=(−7,12), B=<−7,12>. Wyznacz zbiory A\B, B\A.
20 paź 19:30
20 paź 19:30
Linaa: gdybym wiedziała jak to zrobić to nie prosiłabym o pomoc, jeśli nie chcesz pomóc to po prostu
nie
udzielaj się na tym forum, dziękuję
20 paź 19:32
bezendu:
Dałem Ci link to może łaskawie w niego zajrzysz ?
20 paź 19:32
Linaa: patrzyłam.
20 paź 19:33
bezendu: No gdzie próba Twojego rozwiązania ?
20 paź 19:38
Linaa: na kartce, próbuję to rozwiązywać od rana... proszę Cię, matma mnie wystarczająco denerwuje,
więc Ty tego nie rób.
20 paź 19:39
krystek:

Zauważ,że A/B=∅ ponieważ nie ma elementów zb A, które nie znajdują się w B
B/A={−7,12}
20 paź 20:07