matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz
Marek:
Rozwiaz rownanie 3x
2
+6x=0 2x
2
=5x 8x=
1
2
x
2
9 paź 17:53
jakubs:
https://matematykaszkolna.pl/strona/54.html
9 paź 17:54
bezendu:
3x
2
+6x=0 3x(x+2)=0 x=0 lub x=−2 resztę analogicznie
9 paź 17:55
Marek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/214416.html
9 paź 18:00