proszę jeszcze jedno o sprawdzenie
ariffe2: jeszcze jedno do sprawdzenia. A={trzy−czwarte,pierwiastek z 2,−7,10}
B={jedna−druga,pierwiastek
z 100,7;0,75} rozw.A∪B={trzy−czwarte,jedna−druga,pierwiastek z 2,7;−7,10;0,75} A∩B{10}
A\B={trzy−czwarte,pierwiastek z 2,−7} B\A=≠
2 paź 00:37
Bogdan:
ariffe2 − zapoznaj się z instrukcją zapisywania wyrażeń matematycznych znajdującą
się tu obok, po lewej stronie w polu:
wpisz, a otrzymasz oraz kliknij niżej
w
Kliknij po więcej przykładów i potem zapisz zadanie jeszcze raz.
2 paź 00:52
2 paź 00:58