matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy ;)
Lili9:
Dla danych punktów A=(1,4) i B=(2,3) na prostej x+y=6 znajdź taki punkt c aby trójkąt ABC miał najmniejszy obwód.
2 paź 18:58
Lili9:
Nie wiem jak to zrobić
2 paź 19:06
isia:
https://matematykaszkolna.pl/forum/158309.html
2 paź 19:09
Lili9:
Dzięki
2 paź 19:10
isia:
2 paź 19:12