PROSZĘ WSZYSTKICH O POMOC
JUSTAAA: 1.Ciąg nieskończoności (an). gdzie (an)=−n2+7, jest rosnącą malejąca stała niemonotoniczna
2.Dany jest ciąg (bn), gdzie bn= −3+12, n∊ N+. wyraz ciągu (bn) są dodatnie ,gdy
a) n∊ {1,2,3}
b) n∊{1,2,3,4}
c) n∊ {4,5,6}
d) n∊{5,6,7}
18 wrz 13:16
Piotr 10: n2? Co to oznacza n2 ?
18 wrz 13:18
Basia: a tak nawiasem mówiąc co to jest
ciąg nieskończoności ?
o ciągach nieskończonych chyba kiedyś słyszałam, ale o ciągu nieskończoności nigdy
chyba jestem niedouczona
18 wrz 13:21
18 wrz 13:32
asdf: dobrze bylo by napisac jakiegos maila do Jakuba, niech wprowadzi regulamin albo jakis prog
minimalnego zaangazowania w zadanie, zanim doda sie na forum, czyli − pierw obliczenia,
pozniej korekta przez osoby pomagajace, bo to powoli staje sie smieszne. Osoba wrzuca zadanie,
dostaje podpowiedź, zmienia nick, wrzuca jeszcze raz zadanie i oczekuje znowu na gotowca.
18 wrz 13:33
JUSTAAA: wypraszam sobie za nikogo sie nie podaje byc moze koleżanki tez podały te zadania na tej
stronie ponieważ dostalismy je żeby zrobic prace kontrolna.i mozliwe ze nie tylko moje
zadania sa tutaj takie same . Jak nie wiesz to nie pie**ol

!
18 wrz 14:37
Basia: I wszystkie bez porozumienia, dokładnie w taki sam sposób tworzycie nową matematykę ?
Ten ciąg nieskończoności zdradza autora.
18 wrz 14:42
asdf:
Prosze Cie..nie oszukuj sama siebie − wszystko przepisane, te same bledy "−3 + 12" (tam tak
samo). Nie ładnie kłamać
18 wrz 14:46
Basia:
@asdf zasadniczo masz rację (wpis z 13:33) tylko powiedz mi kto i jak ma to kontrolować ?
18 wrz 15:05
asdf: najłatwiej − każdy kto pomaga, tzn. nie dawać gotowych rozwiązań, ale to już indywidualna
sprawa kazdego. W koncu to forum jest od pomagania, a nie rozwiazywania.
18 wrz 15:14