matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie kwadratowe
tyryryryryr:
x
2
+ x − 1 = 0 Pomoooooooooocyyyyyyyyyy
17 wrz 19:20
Piotr:
https://matematykaszkolna.pl/strona/54.html
17 wrz 19:23
tyryryryryr:
x1=
−1−
√
5
2
x2=
−1+
√
5
2
dobrze mi wyszło?
17 wrz 19:29
bezendu:
tak
17 wrz 19:29
tyryryryryr:
dzieki wielkie
17 wrz 19:30