matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analityczna
kuba:
oblicz dla jakich wartosci parametru m odległosc punktu P od prostej l jest równa d (długośc) gdy P=(m,−1) d=1 Pr l ;12x−5y−4=0
15 wrz 16:17
Antek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1249.html
podstawiaj do wzoru i licz
15 wrz 16:34