Logarytmy Pytanie
Tratwa: Cześć
Mam takie pytanie : Czy log
2 3 * log
3 2 =1

7 wrz 15:38
ICSP:
7 wrz 15:39
Tratwa: Super dzięki
7 wrz 15:39
Tratwa: 10
2+log3
Mógłby ktoś pomóc z tym przykładem
7 wrz 15:52
ICSP: = 10
2 * 10
log3 = 100 * 3 = 300
7 wrz 15:55
Tratwa: Okej ale czemu 10
log3=3
7 wrz 15:59
7 wrz 16:00
Tratwa: No proszę

Dziena miszczu
7 wrz 16:02
Tratwa: Log
2 360 , gdy log
320=m i log
315=n
Hmm
7 wrz 16:23
ICSP: log
3 20 = m
log
3 5 + log
3 4 = m
log
3 5 + 2
log3 2 = m
ale przecież log
3 5 = log
3 15 − 1 = n − 1
czyli
Myślę ze teraz nie powinno być już problemów.
7 wrz 16:28