matematykaszkolna.pl
Cd Sinusoidalny: Jak on to przeniósł ? https://m.youtube.com/#/watch?v=mQkOrx9sZH0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DmQkOrx9sZH0 Chciałem sie poucz akt niezrozumienia według mnie tam t powinno sie skrócić
2 lip 07:56
wredulus_pospolitus: jakbym mógł obejrzeć ten filmik to pewnie bym pomógł
2 lip 09:00
5-latek: https://matematykaszkolna.pl/forum/208071.html Tam w poscie przy koncu dostales ode mnie 2 zadania na posiedzenie . Zajmij sie nimi.
2 lip 09:23
5-latek: No to do dziela twardzielu .
2 lip 09:39
Piotr: Trochę szacunku do drugiej osoby Drogi Kolego. Zauważyłem, że zgrywasz tutaj ''wielkiego'' a nie powinieneś tak robić.
2 lip 10:31
Piotr: Tak? Jesteś tego pewny? Wczoraj zgrywałes ''kozaka''. Przykladem moze byc osoba o nicku ''pomoc''. Poczuj się jak tamta osoba wtedy emotka Pozdro i Żegnam. A tak PS: To nabierz trochę pokory
2 lip 10:43
5-latek: Nasmiawac sie z drugiego czlowieka kazdy glupi potrafi.Nie potrzeba do tego zadnej inteligencji Nie masz gosciu szacunku do drugiego czlowieka .Prosze wykaz sie tutaj . Sam napisales ze jestes twardzielem. To nie sa moje slowa. Po drugie. ja ciebie nie obrazam . Tak naprawde to ja mam corke 2 razy starsza od ciebie(piszesz ze chcesz zadania z 1 lo to znaczy z eskonczyles 1 lo i masz 16−17 lat) . Jesli ktos prosi o opomoc to albo sie jej udziela albo sie nie wypowiada . Pomoc przyszla tak samo jak ty tutaj zeby jej pomoc. I tak . zamiast poprosic o jakakolwiek wskazowke do zadan a to jest naprawde ciekawe to piszesz wypierdalaj . Mozna i tak pomimo tego dostaniesz wskazowke np a3bab3=ab(a−b) z licznikiem kombinuj do zadania nr1
2 lip 11:09
pigor: ..., ja nie wchodzę na niepewne strony, ale jak widzę to co powyżej ,to a3bab3 to dalej = a2abab2b= |a|ab−|b|ab= ab (|a|−|b|) , a dalej zależy wszystko, co wiem , albo nie wiem o znakach a,b . ... emotka
2 lip 13:00
5-latek: tak pigor jesli by bylo a i b ∊R ale tam ma zalozenia w tym zadaniu bo to jest tylko czesc zadania emotka
2 lip 13:39
pigor: ..., tak sądziłem, ale nie zaglądałem i nie zrobię tego emotka
2 lip 14:12
5-latek: Zapamietaj to co napisal pigor bo to tez bardzo wazne . A licznik rozloz np tak a3+ab−bab3=(a−b)(a+b
4 lip 11:16
Sinusoidalny ruch prostego osc: A skąd wynikają te rownania które napisałeś ?
4 lip 18:04
Aga1.: Skoro a i b>0, to IaI=a i IbI=b Zatem a3+ab−bab3=a2*a+ab−bab2*b= a2*a+ab−bab2*b=aa+ab−ba−bb= a(a+b)−b(a+b)=(a−b)(a+b).
8 lip 07:30
imię lub nick: o ja pier
8 lip 18:46