2 lip 07:56
wredulus_pospolitus:
jakbym mógł obejrzeć ten filmik to pewnie bym pomógł
2 lip 09:00
2 lip 09:23
5-latek: No to do dziela twardzielu .
2 lip 09:39
Piotr: Trochę szacunku do drugiej osoby Drogi Kolego. Zauważyłem, że zgrywasz tutaj ''wielkiego'' a
nie powinieneś tak robić.
2 lip 10:31
Piotr: Tak? Jesteś tego pewny? Wczoraj zgrywałes ''kozaka''. Przykladem moze byc osoba o nicku
''pomoc''. Poczuj się jak tamta osoba wtedy

Pozdro i Żegnam. A tak PS: To nabierz trochę
pokory
2 lip 10:43
5-latek: Nasmiawac sie z drugiego czlowieka kazdy glupi potrafi.Nie potrzeba do tego zadnej
inteligencji Nie masz gosciu szacunku do drugiego czlowieka .Prosze wykaz sie tutaj . Sam
napisales ze jestes twardzielem. To nie sa moje slowa. Po drugie. ja ciebie nie obrazam .
Tak naprawde to ja mam corke 2 razy starsza od ciebie(piszesz ze chcesz zadania z 1 lo to
znaczy z eskonczyles 1 lo i masz 16−17 lat) . Jesli ktos prosi o opomoc to albo sie jej
udziela albo sie nie wypowiada . Pomoc przyszla tak samo jak ty tutaj zeby jej pomoc.
I tak . zamiast poprosic o jakakolwiek wskazowke do zadan a to jest naprawde ciekawe to
piszesz wypierdalaj . Mozna i tak
pomimo tego dostaniesz wskazowke np √a3b−√ab3=√ab(a−b) z licznikiem kombinuj
do zadania nr1
2 lip 11:09
pigor: ..., ja nie wchodzę na niepewne strony, ale jak widzę to co
powyżej ,to
√a3b−√ab3 to dalej =
√a2ab−
√ab2b= |a|
√ab−|b|
√ab=
√ab (|a|−|b|) ,
a dalej zależy wszystko, co wiem , albo nie wiem o znakach a,b . ...
2 lip 13:00
5-latek: tak pigor jesli by bylo a i b ∊R ale tam ma zalozenia w tym zadaniu bo to jest tylko czesc
zadania
2 lip 13:39
pigor: ..., tak sądziłem, ale nie zaglądałem i nie zrobię tego
2 lip 14:12
5-latek: Zapamietaj to co napisal pigor bo to tez bardzo wazne .
A licznik rozloz np tak √a3+a√b−b√a−√b3=(a−b)(√a+√b
4 lip 11:16
Sinusoidalny ruch prostego osc: A skąd wynikają te rownania które napisałeś ?

4 lip 18:04
Aga1.: Skoro a i b>0, to IaI=a i IbI=b
Zatem
√a3+a√b−b√a−√b3=√a2*a+a√b−b√a−√b2*b=
√a2*√a+a√b−b√a−√b2*√b=a√a+a√b−b√a−b√b=
a(√a+√b)−b(√a+√b)=(a−b)(√a+√b).
8 lip 07:30
imię lub nick: o ja pier
8 lip 18:46