matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całki- pole powierzchni
Agal:
Proszę o pomoc!
2
Obliczyć pole obszaru pomiędzy funkcjami: y=x2, y=
, y=2, z zastosowaniem całki
x
oznaczonej
28 cze 18:36
Basia:
https://matematykaszkolna.pl/forum/207978.html
28 cze 18:44