matematykaszkolna.pl
Dominik: MATURA 2013 juz jutro wyniki! emotka jak myslicie, wyjdziecie jutro radosni czy raczej smutni ze szkoly? boicie sie jutra? ja musze przyznac, ze niesamowicie sie boje, o wiele bardziej niz przed maturami. nie wiem czemu, ale ubzduralem sobie, ze moge nie zdac z polskiego. no i pytanie, czy nie obcieli jednak jakichs punktow za zapis w egzaminie z naszej ukochanej krolowej nauk! coz, jutro sie dowiem.
27 cze 21:31
Vizer: Ja jestem ciekawy statystyk zdawalności matematyki na poziomie podstawowym, dowiem się jutro emotka Tak btw. aż dziwne, że jeszcze strona cke chodzi, zawsze gdzieś koło tej godziny siadała emotka
27 cze 21:44
Dominik: ponoc wyniki maja byc na stronie dopiero od 9. emotka toc juz lepiej isc od razu do szkoly.
27 cze 21:45
use: dominik a przeciez taki peweny byles tego polskiego
27 cze 21:48
Vizer: O to dziwne, widocznie zmienili taktykę To trochę nerwowo będzie czekać w szkole na wynik, zawsze to lepiej w zaciszu swojego domu dowiedzieć się emotka
27 cze 21:48
Mila: Będzie dobrze. Dominik, jakoś nie udzielasz się ostatnio na forum
27 cze 21:49
Dominik: Vizer, zawsze lepiej jest dostac zawalu w obecnosci innych osob. use, bylem i wciaz jestem. z nieuzasadnionych przyczyn lekam sie wyniku, po prostu.
27 cze 21:49
Dominik: Mila, porwaly mnie wakacje. emotka raczej bede od czasu do czasu wpadal, ale za to w pazdzierniku na pewno mnie tu sporo ujrzycie.
27 cze 21:50
use: ja sie uczylem ostatni miesiac do tego polskiego i powiem szczerze jak zdam nie bede zalowal emotka
27 cze 21:53
use: ja natomiast nie dalem sie porwac i juz oagarnąłem granice, pochodne, Hospitala, ogolnie badanie przebiegu zmiennosci funkcji ( tylko zadania z tego sa strasznie zmudne i dlugie....czasem ponad 1 h nawet teraz zaczynam całki nieoznaczone emotka ^^ moze sie uda dojsc do rownan rozniczkowych przed koncem wakacji ^^ emotka
27 cze 21:55
Mila: use, zamij się liczbami zespolonymi.
27 cze 21:58
use: liczby zespolone chce zacząc po rownaniach rozniczkowych ( akurat troche juz te liczby znam bo mialem w szkole wiem ze i2=−1 )emotka
27 cze 22:02
Trivial: use, będziesz się chyba nudził na pierwszym semestrze, jeśli to wszystko ogarniesz. emotka
27 cze 22:04
use: Trivial poki co czekam na wyniki matury i obys mial racje bo stypendium na drugim roku by sie przydalo
27 cze 22:06
Trivial: A gdzie idziesz?
27 cze 22:06
use: celuje w AGH matma stosowana
27 cze 22:07
use: Trivial mozesz polecic jakies zbiory zadan z ktorych moge trzaskac zadanka
27 cze 22:08
27 cze 22:09
use: nie, nie patrzylem teraz popatrze emotka
27 cze 22:10
use: a ile semestrów ma rok
27 cze 22:12
Trivial: 2
27 cze 22:13
use: ooo co za ulga juz myslalem ze te 6 semestrow to 9 msc studiow emotka nie wydolilbym chyba
27 cze 22:14
Trivial: widzę, że masz myśli samobójcze.
27 cze 22:15
use: to wkoncu jak to jest na tym agh jest inzynier po tej matmie czy licencjat bo juz sie gubie w tym
27 cze 22:15
Trivial: uczymy się szukać informacji... w tym syllabusie jest wszystko. emotka http://syllabuskrk.agh.edu.pl/2013-2014/pl/magnesite/study_plans/stacjonarne-matematyka/description
27 cze 22:17
Aniaaa: mam pytanie, myślicie że próg na Politechnice Warszawskiej skoczy do góry ze względu na to, że matma rozszerzona była prosta? emotka
27 cze 22:19
use: hmm na pwr jest tez matematyka stosowana jednak izynierski kierunek , nie rozumiem tego czym to sie niby rozni a jezeli sie nie myle to na agh tez nyl inzynierski ten kierunek
27 cze 22:20
Trivial: Aniaaa, tak! skoczy na pewno! tak mi fusy powiedziały. use, ja nie wiem jak to dokładnie działa, studiuje na innym wydziale. emotka
27 cze 22:23
bezendu: Trivial skoro bawisz się w wróżkę to co będzie za rok na maturze z matematyki ?
27 cze 22:24
use: Trivial a gdzie studiujesz ? i co
27 cze 22:26
Trivial: bezendu, ewidentnie będzie dyskretyzacja różnicowa leapfrog albo ew. Cranka−Nicolsona. Widzę też jakieś sinusy!
27 cze 22:26
Aniaaa: no to jak wróżysz z fusów to na pewno masz racje, dobrze usłyszeć racjonalną odpowiedz...
27 cze 22:27
bezendu:
27 cze 22:28
Trivial: use, już się chyba pytałeś. https://matematykaszkolna.pl/forum/203150.html
27 cze 22:28
use: wiem że pytalem ale zapominialem ^^ i pytam raz jeszcze ^^ emotka
27 cze 22:29
Trivial: Aniaaa, nikt niestety Ci nie odpowie, bo rekrutacja to jedna wielka loteria.
27 cze 22:30
Trivial: informatyka stosowana, wydział fizyki
27 cze 22:31
Aniaaa: @Trivial: no wiem, wiem, ale po prostu trochę się tym martwie, bo mam jeden kierunek, na który chciałam iść od pewnego czasu, a teraz wątpie, że się dostane i nie mam innego pomysłu a tu już zaraz papiery trzeba składać, ale zobaczymy jak wyjdzie emotka.
27 cze 22:35
Aniaaa: use: człowieku, mamy wakacje trzeba je fajnie wykorzystać, a nie siedizeć za książkami
27 cze 22:36
use: aniaa w zyciu trzeba robic to co sie lubi prawda a jezeli ja to lubie to co wtedy ^^
27 cze 22:38
Patryk: możecie mnie upewnić ?,czy o 00:01 ( za ponad 1h) będzie można sprawdzić wyniki na www.oke... ?
27 cze 22:40
use: ja czekam do tej 00;01 ale oke krakow to nie wiem czy bedzie niby w lodzi ma byc ...
27 cze 22:41
Patryk: ja oke.łódz
27 cze 22:41
Aniaaa: use, no dobra zagiąłeś mnie bo masz racje, trzeba robić co się lubi emotka. szkoda ze lubimy inne rzeczy, bo mam w tym momencie dość nauki, chociaż za miesiąc też moze do czegoś zajrzę, ale tylko dlatego, ze tak trzeba ale nie ucz się tak intensywnie bo dużo możesz stracić tylko tym żyjąc emotka
27 cze 22:42
Aniaaa: hmm w oke łomża wyniki dopiero jutro o 9, a to nie fair jeżeli wasze będą szybciej
27 cze 22:44
ojtek: podstawa 100 (jednak to z dowodem dobrze zrobiłem ) rozszerzenie 64, tak jak przewidywałem emotka dalej: polski 56 (miałem małe wątpliwości, czy będzie 30), ang 98, rozszerzenie 86 (za pisanie musiałem dostać 16−17/18 punktów, a pierwszy raz pisałem opowiadanie XD). fizyka podstawa 70%, a myślałem, że będzie poniżej (co i tak byłoby dobrze, bo przed maturą zakładałem, że ok. 50% będę mieć) jestem bardzo zadowolony, staram się o informatykę na polibudzie ślunskiej emotka
28 cze 12:08
Rumun: same kujony
28 cze 12:28
Nienor: Aniaaa a co takiego niby może stracić Stypendium I kto powiedział, że jak się człowiek uczy bo lubi to nie ma życia towarzyskiego Wręcz przeciwnie, bo use nie medytuje co 15 min jak się to mu nic nie chce robić i dzięki temu robi wszysko szybciej i ma czas I jak wam poszło
28 cze 12:47
use: oto moje wyniki emotka nie ma sie w sumie czym chwalic ale dla tych ktorzy nie wierzą niech zobaczą że można wystarczy chciec ^^; ( jeszcze rok temu nie wierzylem w to ze w ogole mozna zdawac cos tak trudnego jak matematyke rozszerzoną, dzisiaj smiac mi sie chce z tej ////trudnosci matury///); polski 60% angelski 70% matma podst. 84% matma rozsz. 86% podstawe olalem stad taki wynik wiedzialem ze zadecytue tak czy siak rozszerzenie ^^ nie jestem jednak zadowolony z tych 86% biorąc pod uwage bledy rachunkowe za ktore tracilem glupie punkty i tak sie uzbieralo 7 pkt ,stres robi swoje ^^ a wam jak poszlo
28 cze 14:13
Patryk: POL−40% ANG−89% MP−98% MR−78%
28 cze 14:17
Patryk: use ,nieźle, lepiej rozszerzenie niż podstawa
28 cze 14:18
PuRXUTM: ja matma podstawowa 96 rozsz. 82 szału nie ma ale nie jest najgorzej emotka Dziękuje wszystkim pomagaczom emotka Eta Mila Ajtek ICSP pigor itd. Dzięki wam spokojnie połowa tego wyniku
28 cze 14:38
Eta: @PuRXUTM Gratuluję pięknego wyniku! emotka Pozdrawiam emotka
28 cze 15:08
Piotr: Use i Patryk jak przygotowywaliscie sie do matury z jezyka polskiego? Bo ja nienawidze polskiego, i sie go obawiam za rokemotka
28 cze 15:52
Patryk: ja czytałem jedną książkę ze streszczeniami i oglądałem trochę filmów ,oraz ćwiczyłem trochę tekstów z czytania ze zrozumieniem
28 cze 15:55
Piotr: Okej, a kiedy zaczales czytac streszczenia z polaka emotka ? Przepadales za polskim czy nie emotka ?
28 cze 15:57
Patryk: zacząłem czytać miesiąc przed maturą ,nie przepadałem (nie rozumiem tego )
28 cze 15:58
Piotr: Okej, tak jak ja . Okej dzieki za info
28 cze 15:59
Boogeyman: Pol 59% Mat podst. 96% Mat roz. 72% Ang pod. 95% Ang roz. 64% Fizyka roz. 55% Jestem zadowolony, na elektrotechnike na polibudzie warszawskiej wystarczy a może nawet pokusze się o telekomunikacje ale to już hardkor prawdziwy
28 cze 18:01
Mila: Gratulacje dla wszystkich− piękne wyniki.emotka
28 cze 19:47