POMOCY
POMOCY : 1.Oblicz Pc walca gdy V=30, h=4,8
2.oblicz V walca gdy Pc=69,3pi i r=3,5
3.Oblicz V i Pc stożka gdy:
a)r=4 h=9,6
b)r=3 l=7,8
c)l=6 i kąt nachylenia tworzącej do płaszczyzny podstawy alfa=60 stopni
4.Oblicz Pc stożka gdy V=133,1pi r=5,5
5.Oblicz V stożka gdy Pc=90pi i l=13
22 wrz 21:03
AROB: Ależ leniuch z Ciebie
POMOCY 
! Nie chce Ci się podstawiać do wzorów.
Spróbuj,żeby chociaż wzory sobie przyswoić. Powodzenia!
22 wrz 23:59
Bogdan:
Leniuch z brzydkim słownictwem
20771
23 wrz 00:13
AROB:
23 wrz 00:23