matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
KURWA INNYM POMAGACIE ~!!
POMOCY :
2.oblicz V walca gdy Pc=69,3pi i r=3,5
1 3.Oblicz V i Pc stożka gdy: a)r=4 h=9,6 b)r=3 l=7,8
22 wrz 21:46
imię lub nick:
nie złość się
i19
22 wrz 21:54
Dorota:
przy takim tytule wiadomości to chyba raczej mała nadzieja,że ktoś pomoże
pogody ducha życzę − i meliskę na zdrowie polecam
2 paź 15:21