matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiązanie;/
Kto rozwiaze ?:
zadanie1 Punkty A=(−5,2) i B=(3,−2) są wierzchołkami rombu.Wyznacz obwód rombu. zadanie 2 Punkty A=(−2,−3) i B=(6,−1) są końcami okręgu.Wyznacz równanie okręgu.
19 cze 18:32
bezendu:
jaja sobie robisz ?
https://matematykaszkolna.pl/forum/207330.html
19 cze 18:41