matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Paulina:
jak rozwiązać 2log
3
6−log
3
4
17 cze 23:07
Nienor:
36
log
3
36−log
3
4=log
3
=log
3
9=log
3
3
2
=2
4
17 cze 23:09
Ajtek:
Wzorki 4 i 7
218
17 cze 23:09
Paulina:
dziękuję
17 cze 23:12