matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocyyy
szad:
pomocyyy Pole trojkata ABC jest rowne 21. oblicz pole trojkata, ktorego boki sa zawarte w prostych: AP, BQ i CR, jesli |RB|=1/3|AB|, |PC|=1/3|BC| oraz |QA|=1/3|CA|
13 cze 21:10
PW:
https://matematykaszkolna.pl/forum/206719.html
13 cze 21:26