matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wzór Funkcji, oblicz ile wynosi Y A i B
kicia:
A) = (25, 12) B) = (−30,17)
12 cze 22:02
5-latek:
wiec tak A=(25,12) B=(−30,17) Y −zbior liczb R bo to ma byc funkcja liniowa tak? Ale jesli ma byc tak −−−ile wynosi a i b to tak
https://matematykaszkolna.pl/strona/1223.html
12 cze 22:56