matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi i pierwiastki
milka:
oblicz 3*2
2
0
+7*2
1
9
*52/(13*8
4
)
2
10 cze 16:54
5-latek :
UWAGA: 8=2
3
2
19
(3*2+7)*52
2
19
*13*52
2
19
*676
=
=
=
=
(13
2
*(2
12
)
2
169*2
24
169*2
24
..... policz juz sama
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
do wykorzystania wzory 7 i 8 od gory
10 cze 18:05